Wecken het kookboek

Sesu in het kookboek Wecken!

Ja, ik geeft het toe: je leest hier zeker geen onafhankelijke recensie zoals je normaal gesproken van me gewend bent. Onlangs verscheen namelijk het meest fantastische, geweldige en prachtige kookoek Wecken. Geen hobby, maar een way of life met daarin drie recepten en foto’s van mijn hand (en ja, nog nooit eerder getoond beeld van mijn eigen toet). En dan vind ik het boek vanzelfsprekend helemaal te gek natuurlijk.

Wecken bevat een verzameling aan recepten waarbij- ja, je raadt het vast al- wecken centraal staat. Hiervoor is een blikje enthousiaste foodbloggers opgetrokken die fluitend een aantal mooie gerechten bij elkaar weckten, deze op de foto zetten en verder vol spanning afwachtten hoe dat allemaal in een aardig kookboek zou veranderen.

Mijn taak was om receptuur en beeld van diverse soorten kimchi te leveren, maar wees niet bang dat Wecken enkel recepten van ingemaakte friszure groenten bevat. Het boek is zeer divers en je vindt er dan ook recepten voor mooie soepen, sauzen, salades, zoete desserts en zelfs fijne likeurtjes- goed voor een weckdiner van A tot Z dus! Voor beginnende weckers wordt er ook aandacht besteed aan een aantal basics om je goed op weg te helpen, de groente- en fruitkalender geeft je een overzicht van wanneer wat in het seizoen is en een lijstje met tips en trics zal ervoor zorgen dat jouw weckkunsten bij voorbaat een groot succes worden. Wecken is nu verkrijgbaar bij de Xenos, voor €5,99!

Wecken het kookboek
Wecken het kookboek: en ja, je ziet hier dan eindelijk eens mijn hood. Een unicum!

One thought to “Sesu in het kookboek Wecken!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *